Начало

DSC00950

При проектирането на всяка сграда или съоръжение е необходимо проектантът да знае какви са инженерно-геоложките и хидрогеоложките характеристики на строителната основа, върху която ще се строи. Щом сте в нашия сайт значи сте осъзнали необходимостта от качествени инженерно-геоложки проучвания, които ще Ви дадат максимални познания за района, в който ще осъществите Вашите инвестиционни намерения.

Не всеки инвеститор знае какво да поиска от инженер-геолога. Често се случва той да иска да получи документ, който според него да удовлетвори капризите на някакъв администратор, без да знае, че за малко по-голяма сума може да получи изчерпателна инженерно-геоложка информация, повишаваща многократно качеството на проекта и стабилността на бъдещата сграда или съоръжение. Ето защо в нашия сайт Вие ще намерите отделен раздел, в който подробно ще се информирате какво е нужно да поискате и какво трябва да получите срещу вашата инвестиция в частта на инженерно-геоложките проучвания.

В сайта има и специален раздел, чрез който ще може да се свържете с нас и да зададете допълнителните си въпроси. Бъдете сигурни, че чрез нашите специалисти ще получите професионални и изчерпателни отговори, които ще бъдат изцяло във Ваш интерес. Чрез тези контакти всеки инвеститор ще разбере какъв е минималния обем работа, чрез който ще си осигури достатъчна и качествена инженерно-геоложка информация. Тук Вие ще имате възможност да повишите познанията си в областта на инженерната геология и ще се убедите, че този сегмент е не по-малко важен от останалите части на проекта.

Реклама
%d блогъра харесват това: