Добре дошли в света на инженерната геология

При проектирането на всяка сграда или съоръжение е необходимо проектантът да знае какви са инженерно-геоложките и хидрогеоложките характеристики на строителната основа, върху която ще се строи. Щом сте в нашия сайт значи сте осъзнали необходимостта от качествени инженерно-геоложки проучвания, които ще Ви дадат максимални познания за района, в който ще осъществите Вашите инвестиционни намерения.

Не всеки инвеститор знае какво да поиска от инженер геолога. Често се случва той да иска да получи документ, който според него да удовлетвори капризите на някакъв администратор, без да знае, че за малко по-голяма сума може да получи изчерпателна инженерно-геоложка информация, повишаваща многократно качеството на проекта и стабилността на бъдещата сграда или съоръжение. Ето защо в нашия сайт Вие ще намерите отделен раздел, в който подробно ще се информирате какво е нужно да поискате и какво трябва да получите срещу вашата инвестиция в частта на инженерно-геоложките проучвания.

В сайта има и специален раздел, чрез който ще може да се свържете с нас и да зададете допълнителните си въпроси. Бъдете сигурни, че чрез нашите специалисти ще получите професионални и изчерпателни отговори, които ще бъдат изцяло във Ваш интерес. Чрез тези контакти всеки инвеститор ще разбере какъв е минималния обем работа, чрез който ще си осигури достатъчна и качествена инженерно-геоложка информация. Тук Вие ще имате възможност да  повишите познанията си в областта на инженерната геология  и  ще се убедите, че този сегмент е не по-малко важен от останалите части на проекта.

Реклама
%d блогъра харесват това: